tur i oturen, igen

ja, den här helgen ska man väl inte klaga på. vart utgång igår med lydia och cilan på heartan. men denna kväll slog inte förra helgen!

Idag har jag bara varit barnvakt till jamie. vi har legat och glassat i sängen och kollat på oliver och gänget.
sen gick vi till svanbykiosken och åt mat! kvällen slutade med att bella sedan kom och gjorde oss sällskap här i fias lägenhet. Nu tänker jag se one tree hill och få en bra känsla :D sedan sova!

hade gott gott.


.--.-..---.

här finns de inget och säga. bara arg!





22.22 ( lycka ) men inte fan kommer man få de

jaa nu är de söndag så nu kan man börja me bloggen igen. de är tråkigt och skriva de på helgerna.
Haft en bra helg. va nästan bäst i fredags, då va jag ut med lydia cilan och julia. Lördag också. men på lördagen vart de lite misslyckad.. de va 23 på krogen och de var bara jag som kom in.. bara för att jag gick först av alla. vi tänkte att de va lättare att gå en och en. Så jag antog att den förste skulle komma in, o sen rullade de in fler i ens ålder och då skulle dom såklart säga nej.. så den kvällen vart lite mer tråkig.
De som va roligt va att vi bara gick och skratta åt att jag trodde tatueringsstället hette wash n cash istället för crazy fesh. haha :)

Idag har jag städat med pappa och ätit världens godaste lax me pressad potatos! sen har jag bara legat och glassat.
Förutom då félice skrev och ville att jag skulle köpa ciggirillesar till henne.. men men!
Snart kommer elin hem från jobbet och då ska vi fika :)

ha de gott.


skulle du äta 89 st korvar eller bli skjuten?

sånna där frågor frågade jag alltid folk förut. ville alltid jävlas. sen sa jag alltid att dom hade en snorbuse i näsan, då skämdes dom.

Sov nästan inte en blund inatt. till slut la jag mig på golvet med bara ett täcke och försökte sova, och det gick faktiskt. Men ont i ryggen fick jag såklart. Usch man va så trött i skolan, har inte kunnat sovit på 4 nätter nu..
Men dagen blev ändå uppfriskande. Jag gick till kl 15. sen solade jag med agnes på andra sidan järnvägen. om ni förstår hur jag menar..   Sen så åkte vi hem till henne och åt köttfärssås på burk och spagetti och kollade på beck på tvn:) Jag åkte sen hem och träffade linn och bella, vi köpte en stor påse godis och sedan gick hem till mig. Dom gick hem precis, jag somnade nästan då vi satt och prata runt mitt köksbord. nu sitter jag och lyssnar på one tree hill låtar och funderar över vilken säsong jag ska kolla på sen. Ska kolla heeela natten, för imorgon är jag ledig :) härligt.. sen blire krogen me lyckan o cilan .


jag o elin på annikas fest i helgen.

Dom som är starkt kär, blir mongo i huvet.

sitter och hänger ute på altan med morgonrock och lyssnar på musik. Kom precis hem från skolan.. sket i idrotten, gudars...
Kl 16 ska jag in till stan med cilan och lyckan. Ska bland annat kolla på present till bror som ska firas idag.
Lär dock färga håret, ser ut som en raggarmamma i detta.

Nu är det för mycket i skolan, och man orkar inte göra något åt det heller. man tänker " äh, dedär kan jag göra sen nån gång. va gör de om hundra år?" jag är så jädrans dum.

Och den 21 maj går jorden under. skönt att dö ändå! Då tänker man ju inte på att man är död.
som man kanske inte gör nu heller. haha :)
dels slipper man allt elände. och så kanske man får träffa mamma! nerå, men de vore ju en ära!

men bara för de kommer inte jorden gå under.




mmm, tur i oturen

ååh vilken bra helg de har varit. en sån där helg vill man ha varenda helg. är vad jag känner just nu förståss..
Annikas 50-årsfest var i fredags, vilket var fanstastic! I lördags var det samma, annikas fest fortsatte, och jag åkte dit med matilda en stund. sen drog vi till hedesunda och umgicks med wille och hans människor. De bästa med helgen va ju annikas galejj. även om det mest var fruntimmer och äldre gubbar.

Imorse då jag vakna så sa elin att jag skulle vara med på österlövstas match i väddö. jag har ju börjat i söderfors, men är inte klar med överskrivningen. Därför så ville jag lätttt vara med och spela. Men vi loosa.
Efter matchen har jag och elin legat i hennes rum och kollat på beck och käkat hipps..


tjobre

känns som att det blev en sån lång dag i skolan! Men jag ska inte klaga på denna dag. Jag och jamie gick till marknaden efter och åkte karusell och köpa godis och hiiips:) Sen gick vi hem hit och åt spagetti och höttfårssås.
Nu är han med pappa någonstans och åker bil. tror dom är i månkarbo och fixar i lokalen till annikas fest imorgon.
50 blir hon, 50 år till tills hon kanske trillar av kvisten.

Och här ligger jag och degar till one tree hill och marknads chips.


15.01

vart en het skoldag idag. nationellt prov på förmiddagen. och de ska vi inte tala om:) Jag gick hem efter det för att jag mådde illa, usch. hade inte ätit nån frulle för att jag inte hann. Jag och bella åkte till bt med oskar och några till och kikade lite. Nu ligger jag nere i källarn och är helt slut. sov ingenting inatt.. låg och kollade på som man bäddar.
Antar att jag ska träffa lyckan senare! göra god mat ska jag göra också satt jag blir lite mer i toppform.




undra när man någon gång kan tro på sig själv, o inte tro på andra?

Félice och jag tog bussjanne hem till tierp ifrån träningen. Cyklade hem till henne och hämtade pengar och sedan köpte vi negerbollar,billys och cola.:) vart en härlig kväll till slut! Nu är jag dödstrött, men kan inte sluta hålla ögonen öppna. inte kan jag sluta lyssna på musik heller. " Sheee haaas noooo timmeee" den är så bra..



16.33

hade en sån skön kväll igår. jag och syster grillade. jag gjorde min goda krämiga potatisgratäng!
efter det gick vi på bio, grymt bra va den. :)


och idag känns det som en sommardag (sommarlov). Sitter ute på altanen och lyssnar på music och talar med matilda på chatten. hon är en bra tjej hon! så ta chansen ;) Snart är det fjuttbollsträning i Söderfors igen då. jag ska övingsköra dit med farsan baloo och félice. Vet inte om jag ska fortsätta spela där, just nu känns det inte så bekvämt. men så kände jag med österlövsta också i början. för dom saknar jag NU! men vi får väl se..



snart vill jag tatuera mig. en liten not på handleden :)
som jag dessutom får gratis!

Frida skriver blogg en fredagkväll och lyssnar på Life is beautiful - vega4 kl 22.55

åh så shön fredag.. Lagade en kasslergratäng till familjen på eftermiddagen.. sen har jag och syster bara legat och glassat nere i källarn och kollat på beck och käkat gosaker. Strax ska jag kolla på one tree hill och tycka synd om mig själv ;) hehhh..
och jag som ville till idol imån. men blir inge av...Rätt som det är så vill man inte ändå. och att köa är inge för mig eller, har aldrig tålamod för något jag verkligen vill göra. usch vad dum jag är.

åh, sen går det inte att lyssna på musik i hörlurar bara för att man har tagit hål i pluppen.
Där gjorde jag ett misstag. men men, är bara och pressa in den de!



och nej, jag vill inte se deprimerad ut på bilden.

mhmm

åh så less jag är. alla är så otroligt tråkiga och bara sitter och glor. finns inte en käft som kan ställa upp då man verkligen vill någonting här i livet.
inte för att jag är så bättre själv men nu är jag riktig flyförbannad.
då ska såklart mirre också skriva o va jobbig.. fan ...........




10.45

ååh idag börjar jag på fjuttboll i söderforsa.. Fast vet ju inte om jag tänker fortsätta där, men det hoppas jag att jag gör. Österlövsta blir inge mer av, kommer aldrig dit på något sätt. bara strul.



21.02

Sitter just nu och är barnvakt med syster elin. Är degig så de e nå sjukt. Allt gick åt pipsvängen i skolan idag.
Men övrigt så har jag lagat maaat till familjen och pluggat teori och engelska. Kanske inte så roligt inlägg nu men har inte så mycket och skriva, som nu är värt att skriva satt säga!


Hasta'La Vista!

Aldrig mer valborg i uppsala, är ju vad jag känner nu (8598943248348 människor).. Åkte till uppsala två gånger igår. Va hem en vända med Lydia för att vi skulle till grannen robin på lite fest.. Sen drog jag iväg till uppsala igen med frida fanny och jullan. Men där vart man inte kvar länge eller..

vart en slapp dag idag. åt pizza med syrran co. sen låg vi och glassa nere i elins rum och kollade på bb.




RSS 2.0