Bal + jonas 18-årsdag

I torsdags var det balen.. det var helt okej. Alex kom och sminkade mig och sedan kom ida mörk och fixade mitt hår, jag hade uppsatt.  
Jag sjöng tears in heaven, och de kunde vart mycke bättre..
Alla gick och åt på Tps efteråt, gott som fasiken. Sen gick vi till möbeln på dans, brors band spelade, alla dansde och så. Sen gick alla vidare till carolines efterfest.. jag va där kanske 30 min sen gick jag, usch det var tråkigt. Jag satte mig vid datorn då jag kom hem, och då var fia inne, vi pratade på för fullt.. och vi ska ses i sommar :) antingen någonstans i europa, eller så kommer dom hem till oss i ett ¨år, hoppas de! Saknar dom så mycket..

Igår fyllde jonas 18 år, jag kom till han mitt på dagen. Jag köpte en tröja till han, och han älskade den tror jag. Senare på kvällen kom hans bröder och farmor, vi åt smörgåstårta och marängtårta efteråt.. jag har börjat tyckt om smörgåstårta, mumms. Det var trevligt, alla stannade till 12 ungefär. eller farmor Vera åkte hem vid elva. rolig hon :)
Sen var det ialf läggdags! för jonas skulle upp på match dagen efter.. Han ska spela mot rex med a-laget. går riktigt bra för han där. Han får spela hela matcher o så.

Jag gick upp för ett tag sen, Doris och Kjell åkte och tittade på hans match, jag åkte inte med för att jag ska umgås med bella ett tag. för hon kommer hit snart! Jonas kommer nog hem vid 3 tiden.

detta var mina dagar. tja

 

Jonas&Frida

RSS 2.0